Louise Dancet

MfN-registermediator

T+31 (0)20 8203400
M+31(0)6 41041330
Elouisedancet@reulingschutte.nl
Wwww.reulingschutte.nl
LLinkedIn profile

Louise Dancet studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Brussel en was daarna werkzaam als advocaat aan de Brusselse Balie. Zij was werkzaam in de internationale advies- en procespraktijk en zij deed dat in zowel het Nederlands, het Frans als het Engels.

Na haar vestiging in Amsterdam legde zij zich toe op conflictoplossing. Voor het bedrijf ICTRecht ontwikkelde Louise de dienst Mediation als alternatieve geschiloplossingsmethode en zij begeleidde als ICT-jurist bedrijven uit de IT branche om samen met hun conflictpartij (opdrachtgever, leverancier, mede-vennoot etc.) hun geschil op te lossen, veelal op het gebied van intellectueel eigendom, aansprakelijkheid of commerciële afspraken.

Louise is MfN-registermediator en Legal Mediator. Louise’s focus zijn arbeidsrecht en samenwerkingsgeschillen in brede zin (zoals zakelijke problemen die spelen tussen bedrijven onderling of binnen een bedrijf), auteursrechtelijke geschillen, interculturele geschillen en ICT gerelateerde problemen zoals databescherming en privacy.

Voor de beroepsopleiding van ICM Opleidingen & Trainingen leidt Louise andere mediators op en voor The School of Life in Amsterdam geeft zij de class Beter Leren Ruzie Maken en de intensive Confronteren. Daarnaast geeft zij praktijkgerichte workshops aan ondernemers over conflictmanagement.

Louise is lid van van de Vereniging Zakelijke Mediation (ZAM) en zij heeft verschillende publicaties op haar naam staan.