Mediations en corona-situatie

Ons kantoor is geopend.

Uiteraard betrachten wij grote zorgvuldigheid ten aanzien van de gezondheid van onze cliënten en die van onszelf. Als er geen twijfel bestaat over de gezondheid van de deelnemers (conform de RIVM-richtlijnen) kunnen wij mediations in klein gezelschap op ons kantoor faciliteren. Wij hebben extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder:

  • Het zeer regelmatig wassen van onze handen met zeep/desinfecterende handgel.
  • Desinfecterende gel staat ook voor onze gasten ter beschikking.
  • Het nog vaker reinigen van deurkrukken, handgrepen, tafel en stoelleuningen.
  • Het regelmatig inlassen van pauzes – tijdens de mediation – waarin de vergaderruimten geventileerd worden.
  • We ontvangen u nog even hartelijk als u van ons gewend bent, maar laten de handdruk achterwege. Ook vragen wij u uw eigen koffie/thee/water in te schenken.
  • Medewerkers die ziek zijn en/of symptomen vertonen blijven uiteraard thuis.

Ook bestaat de mogelijkheid van mediation per video-conferencing. Onze mediators nemen het initiatief om met betrokkenen te bespreken wat de best passende oplossing is. Hierbij hanteren wij als uitgangspunt dat alle betrokkenen zich moeten kunnen vinden in de oplossing. Dit geldt ook voor de overige vormen van onze dienstverlening, zoals procesbegeleiding, arbitrage, bindend advies, onafhankelijk vertrouwelijk onderzoek. Mocht u vragen hebben over ons Corona-beleid dan verzoeken wij u in eerste instantie contact op te nemen met diegene van ons kantoor met wie u al contact hebt gehad (in de meeste gevallen: degene die uw mediation leidt). Bij meer algemene vragen kunt u bellen met ons office management (020- 8203400) of mailen via secretariaat@reulingschutte.nl