Denise van de Leur

MfN-registermediator

T+31 (0)20 8203400
M+31 (0)6 11466399
Edenisevandeleur@reulingschutte.nl
Wwww.reulingschutte.nl
LLinkedIn profile

Na haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam heeft Denise van de Leur ruim 20 jaar gewerkt als directeur Human Resource Management in het internationale bedrijfsleven (o.a. KLM, Dupont de Nemours, GlaxoSmithKline, Kraft Heinz). Zij kent het bedrijfsleven van werkvloer tot bestuurskamer en heeft ruime ervaring met de belangentegenstellingen die zich daar kunnen voordoen. Denise is tevens werkzaam geweest als directeur HRM en organisatieontwikkeling binnen de zorgsector (o.a. Cordaan, Leids Universitair Medisch Centrum).

Denise van de Leur heeft zich volledig toegelegd op zakelijke mediation. Zij is gespecialiseerd in het bemiddelen van geschillen rond samenwerking en goed uit elkaar gaan (bijv. geschillen tussen werkgever en werknemer, binnen teams/vakgroepen en kwesties op bestuursniveau). Denise leidt eveneens groepsmediations.

Ook doet Denise onafhankelijk onderzoek naar de organisatiecultuur, onder andere in de zorg. Daarnaast treedt zij op als onafhankelijk voorzitter van klachten- of begeleidingscommissies van ondernemingen en als onafhankelijk procesbegeleider bij complexe verandertrajecten.

Denise is als zakelijk mediator actief binnen veel sectoren van het zakenleven, evenals in de gezondheidszorg, de culturele sector, de publieke sector en het onderwijs.

Denise is lid van de beroepsvereniging van Mediators in de Gezondheidszorg (VMG) en zij is commissaris bij Language Institute Regina Coeli in Vught. Zij geeft tevens praktijkgerichte workshops conflictmanagement voor professionals in het kader van beter leren samenwerken.