Marina de Kort-de Wolde

MfN-registermediator

T+31 (0)20 8203400
M+31 6 51118794
Emarinadekort@reulingschutte.nl
Wwww.reulingschutte.nl
LLinkedIn profile

Marina de Kort-de Wolde is als advocaat-partner en Rijksadvocaat jarenlang verbonden geweest aan De Brauw Blackstone Westbroek. Zij heeft een brede kennis van het recht en ruime ervaring op een groot aantal rechtsgebieden en in verschillende branches. Marina was jarenlang Leading Individual for Insurance Law in Chambers Europe en Legal 500.

Vanaf 2010 legt Marina zich toe op het bemiddelen bij conflicten. Zij is MfN-registermediator en haar (ook internationaal georiënteerde) werkterrein als mediator omvat zakelijke geschillen in brede zin, zoals contractuele geschillen, aansprakelijkheid, samenwerkingsgeschillen, waaronder arbeidsconflicten,  verzekeringen, handelsgeschillen en faillissementsgerelateerde kwesties. Op de gebieden aansprakelijkheid, verzekeringen en contracten is Marina ook beschikbaar als bindend adviseur.

Marina de Kort is bestuurslid en secretaris van de Vereniging Zakelijke Mediation (ZAM) en zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV). Marina is afgestudeerd in twee studies, Nederlands Recht en Religiewetenschappen.